TARİHÇE

06.11.2017 493

ŞEHİT ERCAN GÜNAY ORTAOKULU ÇEVRESİ:

Okulumuz  Veli Yavuz İlköğretim Okulu bünyasinde eğitim öğretim vermekte iken 2019-2020 eğitim öğretim yılından itibaren bahçedeki yeni binasında ve isim değişikliği yapılarak eğitim hayatına başlamış olup, Sarıçam ilçesine  bağlı, eski adıyla Sofulu Beldesi, yeni yerleşim bölgesindedir. Kozan yoluna uzaklığı 300-400 metre olup, ulaşımı oldukça kolaydır. 2020-2021 yılınından itibaren de fiziki bina liseye tahsis edildiğinden Veli Yavuz İlkokulu binasında misafir kurum olarak halen eğitim öğretime devam etmektedir.

ŞEHİT ERCAN GÜNAY ORTAOKULU FİZİKİ İMKANLAR:

Okulumuzda toplam 25 derslik , Görsel Sanatlar sınıfı, oyun alanları, ağaçlandırılmış bir bahçe,bahçede hem öğrenciler  hem misafirler için yapılmış bir kamelya ve geniş bir otopark vardır.Sınıflarımızın hepsine akıllı tahta ve bu tahtaların rahatça kullanılabilmesi için internet ağı mevcuttur. Ayrıca okulumuza güvenlik amaçlı kamera sistemi kurulmuş ve aktif olarak çalışmaktadır.